Les Bøker Den Lille Havfruen [The Little Mermaid]: iDrawTales B00VNDFTMC

LASTE NED Den Lille Havfruen [The Little Mermaid]: iDrawTales lett


Apple Enheter
Android Enheter
Lesere
Datamaskin



Paperback : 506 pages

ISBN-10 : 2622039795

Customer Review :

$6.12 FREE

Laste ned bøker Den Lille Havfruen [The Little Mermaid]: iDrawTales [ipad]
Laste ned bøker Den Lille Havfruen [The Little Mermaid]: iDrawTales [kindle]
Laste ned bøker Den Lille Havfruen [The Little Mermaid]: iDrawTales [nettbrett]
Laste ned bøker Den Lille Havfruen [The Little Mermaid]: iDrawTales [mobil]


Den rige far sender sine to ældste sønner til slottet, for at de kan fri til prinsessen og få det halve kongerige. De synes selv, de er så kloge, at der ikke er nogen ende på det. Men de kan slet ikke huske noget af alt det kloge, de vil sige, da endelig møder prinsessen.

Den lille havfruen (The Little Mermaid) er en helaftens tegnefilm fra 1989 produsert av Walt Disney Company. Handlingen er løst basert på eventyret Den lille havfrue av Hans Christian Andersen . Sangen Under the Sea vant Oscar for beste sang , og sangen Kiss the Girl var nominert i samme kategori.

Download Audiobooks narrated by Edith Lauglo Endsjø to your device. Audible provides the highest quality audio and narration. Your first book is Free with trial!

Som den kan låte her i det våte min melodi ... Den lille Havfruen synger: Det Er Min Drøm ... Princess Jasmine and Little Mermaid ...

Den lille havfrue eller Den lille havfruen er tittelen på og hovedpersonen i et eventyr skrevet av den danske dikteren Andersen. Eventyret handler om en havfrue som forelsker seg i et menneske, men som dør i forsøket på å vinne hans kjærlighet.

Handling: Ariel og prins Erik og deres datter Melody lever i et vakkert slott der de er godt beskyttet mot Ursulas søster Morgana, som bor i havet på den andre siden av den høye slottsmuren. Den onde Morgana, som igjen kan komme til å overta kontrollen over de syv hav, bare hun får tak i Melody.